O Redoku

Jednom kada pronađemo stvari koje nas pokreću i angažuju naše veštine, verujemo da smo pronašli i svoju snagu da ostvarimo nemoguće. Izazovi nastaju kada moramo da se borimo s nepotrebnim stvarima koje nam odvlače pažnju. Svakodnevno se iscrpljujemo u borbi s komplikovanim procedurama, papirologijom i nametnutim zadacima koji zaustavljaju našu produktivnost, umesto da smo usredsređeni na izazove koji u nama podstiču kreativnost.

Redok pruža brzu, sigurnu i jednostavnu uslugu elektronske razmene dokumenata koja štedi vreme i novac, čime poboljšava i povećava produktivnost. Ipak, želimo da budemo puno više od pukih posrednika u elektronskoj razmeni dokumenata. Okosnicu našeg branda zato čine aktivni odnos s klijentima i inovativni pristup u razvoju novih proizvoda i usluga.

Uvek težimo jednostavnim rešenjima koja će naše klijente osloboditi i pokrenuti, učiniti bržim, boljim i jačim u stvarima koje rade najbolje. Uz pomoć Redok rešenja pretvorite nemoguće u moguće.

ZORAN ĐURĐEVIĆ

/direktor/

Zoran je izuzetno predan poslu. Njegova strast je logičko razmišljanje i nikada mu ne dosadi da istražuje potencijale vlastitog uma. Uvek daje sve od sebe i ne veruje u odustajanje. Njegov moto je da kada misliš više ne možeš, onda imaš bar još toliko snage. Brižan otac i suprug, svoje slobodno vreme provodi sa svojom porodicom, a često zna da odigra košarku s prijateljima.

NINO STRAJHER

Nino je životan tip i za njega je sve moguće. Odlučan je i kada nešto zacrta to i ostvari. Njegova vrlina, često mu je i najveća mana – 100 puta mora da proveri postoji li za nešto jednostavnije rešenje. Uvek je spreman za šalu jer, kako kaže – život ne treba preozbiljno shvatati. Slobodno vreme provodi u trčanju i dugim triatlonima, a kad mu je dosta svih tih pređenih kilometara njegova glavna nagrada je ukusno jelo. Opušta se uvek uz muziku – od Beethovena do Simple Mindsa.

MARKO PAVLOVIĆ

Miran i odmeren. S Markom nikad nema problema i uliva poverenje odmah. Ljubav prema video igricama predodredila je i njegov profesionalni put. Sve prepreke vezane uz održavanje sistema Marko s lakoćom prelazi i čuva sigurnim. Njegova najdraža životinja je medved, a sport američki fudbal. Veliki je navijač Pittsburgh Steelersa.

BLAŽ GABROVŠEK

Miran i strpljiv, ali spreman na svaki izazov. U poslu uvijek maksimalno koncentrisan. Ne boji se da izađe iz svoje zone komfora jer, kako kaže, za njega tamo počinje pravi život. S razlogom je njegova najdraža životinja lav. U slobodno vreme voli duge šetnje i fitness, a rock je njegov muzički izbor.

MATEVŽ KOPAR

Matevž je inženjer. Precizan i pedantan u poslu, u životu se vodi starom latinskom kako sreća uvek prati hrabre. Zato uvek spremno preuzima sve probleme na sebe i rešava ih ekspeditivno. U slobodno vreme uživa u skijanju. Miran je i predan profesionalac u koga se svako može pouzdati.