U PROCESU REBRANDINGA REDOK POSTAO OMNIZON NETWORKS

 

“ZA OMNIZON NETWORKS NEMA NEMOGUĆE MISIJE”

Našim cenjenim klijentima i partnerima,

Naše preduzeće se kontinuirano menja i prilagođava potrebama modernog poslovanja. Zadovoljni zbog svega što smo do sada ostvarili u procesu razvoja novih usluga i širenja na međunarodna tržišta, odlučili smo se za rebranding.

Zato Vas, s velikim zadovoljstvom izvještavamo da će Redok, od 31.01.2018. komunicirati i poslovati pod novim krovnim brandom Omnizon Networks.

Osnovni poslovni podaci preduzeća Kala Consulting d.o.o. kao što su naziv, PIB, žiro račun i adrese, ostaju isti kao i do sada. Kako u Srbiji, tako i ostalim partnerskim entitetima.

Naše novo ime, vizualni identitet i slogan “Mission possible” predstavljaju novu filozofiju branda u kojoj i nemoguće postaje moguće.

Svaki vaš zahtev za nas je moguća misija koju ćemo s lakoćom izvršiti. Kroz naše brze, sigurne i jednostavne usluge u digitalnom poslovanju, cilj nam je da učinimo poslovanje vaših preduzeća i vaših zaposlenih produktivnijim. Štedećete vaše vreme i vaš novac. Činimo to jer želimo da Vas rasteretimo iscrpljujućih ponavljajućih procesa i zadataka, i da Vas podstaknemo da budete brži, bolji i jači u onome što najbolje radite.

Hvala vam na poverenju, radujemo se nastavku saradnje i novim zajedničkim misijama.

Zoran Đurđević, direktor